Glad sommar? Eller hur var det nu? Glad höst! Tänk så fort tiden går – och vad mycket vi har hunnit sedan dess. Wowowow! Mestro har släppt en rad nya funktioner och uppdateringar och här nedan tänkte vi nämna några av dem.

Trendanalys

En av våra nyaste och bästa features är Trendanalysen. Den gör att användaren kan jämföra förbrukning och trender över flera år, även om åren inte är efterföljande varandra. Det går att se en jämförelse av det nuvarande året med prognos utifrån normal-/basår efter inställningar.

Enhetliga rapporter

Vi har förenat alla rapporter i samma sortiment, rapporten Användning. Det är nu mycket enklare och krävs färre klick för att få sin data i en och samma rapport, till skillnad mot innan då data för energianvändningen även innefattade vattenanvändning. Nu kan man ställa in vilken användning man vill se via rapportinställningarna, himla fiffigt ju! Dessutom det går det nu att ranka olika fastigheter efter vattenanvändning. Det och andra nya features gör användarupplevelsen enklare och Mestro-verktyget kraftfullare.

 

Du som användare behöver bara uppdatera sidan, så ser du de nya funktionerna direkt. Hör gärna av dig om du har några frågor om den nya releasen. Vi fortsätter att fila på och förbättra Mestros insida så länge.

Tills nästa gång!
Teamet på Mestro