Mestro är ett litet bolag som växer snabbt – det är så skoj! Nu söker vi en IT Operations Technician, eller på svenska: en drifttekniker. Du kommer att jobba med problemlösning, support och drift kring Mestros tjänst för energianalys. Vi söker någon med förmågan att ta tag i smått och stort samt en vilja och ett driv att hjälpa och stötta sin omgivning. Det blir extra roligt om du har intresse för fastighetsbranschen och/eller energi och miljö. Sugen? Läs vidare!

Vår nya drifttekniker måste vara svensk- och engelsktalande, kunna SQL och Java Script och vara bekväm med installation av Windows-programvara. Du ska gilla administration och underhåll samt vara van vid att arbeta med både drift och support med stöd av ett ärendehanteringssystem. Du får en extra guldstjärna om du även har erfarenhet av Java.

För att passa med Mestro tänker vi att du…:

är en teamplayer som också kan ta tag i uppgifter på egen hand
… får goda vibbar av problemlösning
… kan dräpa utmaningar i högt tempo och med korta deadlines
… gillar struktur och att beta av att-göra listor
har en teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande dokumenterad kompetens

Och du kanske vill veta mer om oss? Vi… :

… är en växande, digital scale-up med ljusa utsikter och snabba beslutsvägar
… sätter kunderna i centrum för utvecklingen av vårt företag
… är ett sådant där gäng som värderar tillhörighet, teamkänsla och bra ledarskap
… ser oss som hållbarhetshjältar där vi ska rädda världen. Vi börjar med att sänka bolagens energianvändning.


Ännu mer om Mestro:

Mestro är Bäst-ro! Vi må vara partiska men vi kan backa upp vårt Jante-skrämmande påstående med god gemenskap, bra ledning och en produkt som är kul att jobba med. Vi erbjuder Nordens bästa system för energiuppföljning där vi helt enkelt sparar tid, pengar, energi OCH huvudvärk åt våra kunder. Du kommer att få möjlighet till professionell utveckling i ett företag i tillväxt och med hållbarhet i själva kärnan av vad vi gör. Vi håller till i Stockholm City och har en fyrtassad kontorskompis (som påminner om Ior). 

Vi vill tillsätta tjänsten omgående. Sök senast 5/12 till susanne@mestro.se – kör bara!